Get Adobe Flash player

Fred Bakker is geboren in Etten-Leur en woont tegenwoordig inBreda. Hij is werkzaam als fietsenmaker en muziekdraaien, zingen en muziek luisteren is zijn grote hobby.Vanaf zijn 14e jaar is hij als DJ bezig met de muziek en vanaf 1979 begonnen als piraat op de FM vanuit Etten-Leur en naderhand Breda. Sinds 2009 is hij eigenaar en programmamaker bij internetstation www.atlanticabreda.nl.Naast het feit dat Fred Bakker door diverse kroegen als DJ wordt geboekt, zingt hij tegenwoordig ook regelmatig een liedje op feesten en partijen.Door de vele positieve reacties en zelfs boekingen in België, besluit Fred een single uit te brengen.
Source: Artiesten Nieuws

Tijdens 'De Nacht van Nijverdal' op vrijdag 26 mei 2017 presenteert Nick Brinkhuis z'n nieuwe single 'Overal' bij Café De Kachel aan de Rijssensestraat 73 in Nijverdal. Meewerkende artiesten zijn Klazina, Wimmie Bouma en Bertus oet Almelo.De aanvang is vanaf 20.30 uur en de entree is gratis. De 32 jarige zanger hoopt stiekem op een zomerhitje. 'Overal’ is geschreven en gecomponeerd door Frank Verkooyen en Femke Reuvers.Het geheel is opgenomen bij The Boom! Music in Breda en wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade.'Er komt ook een videoclip bij. Deze wordt geproduceerd door Wescur. Aanstaande woensdag worden de beeldenopgenomen ophet strand inZandvoort. De weersverwachting ziet er in ieder geval heel goed uit…', aldus Nick. Meer info: www.nickbrinkhuis.nl
Source: Artiesten Nieuws

17 jaar na het uitkomen van deze feestknaller leek het Hans van Aalst (Denans) tijd om deze hit in een nieuw modern jasje te steken. Op feesten en partijen is de Sombrero nog steeds een veel gevraagd liedje waarmee Denans elke keer weer de grootste polonaises aan elkaar zingt. Ook zijn vriend, café eigenaar "Bolle Henk" Schipper draait deze hit nog steeds grijs in zijn café in Ossendrecht. Meerdere malen heeft hij de microfoon overgenomen om zelf "Sombrero grote hoed" door de speakers te laten galmen.
Source: Artiesten Nieuws

De cd-box van Conny Vandenbos met haar hele studio-repertoire is nog geen veertien dagen uit, of de helft van de oplage is al verkocht. “Vooral deze week liep het storm. Als de verkoop gegaan was via een platenmaatschappij had Conny 15 jaar na haar dood weer in de hitparade gestaan!” aldus Marc Bijlsma. Samen met Rop Janze nam hij het initiatief om de cd-box uit te brengen in eigen beheer. “Al jarenlang horen wij van platenmaatschappijen dat er geen markt meer is voor Conny Vandenbos.
Source: Artiesten Nieuws

Rita Young bracht in 1984 de single 'East to West, Coast to Coast'. 'Hetis geschreven en toen geproduceert door Jack v.d. Lee. Donna Lynton heeft me destijds het eerste exemplaar nog uitgereikt. Nu mijn carriere al 56 jaar voortduurt en ik inmiddels 73 jaar ben, heb ik het nog heel erg druk met optredens voor de ouderen',vertelt Rita.Op 2 juli wordt haarnieuwe album met allemaal door de fans gekozen nummers 12 stuks in haartheatershow Rita Young & Friendsoverhandigd door Peter Strikes overhandigd terwijl hij ook zal optreden.
Source: Artiesten Nieuws

De nieuwe single 'Dat is het leven' van Ramon Beense is een heerlijke zomerplaat waarvan de melodie iedereen bekend in de oren klinkt. Dit nummer komt recht uit zijn hart en geeft precies aan waar de zanger op dit moment in het leven staat. Ramon Beense is klaar voor de volgende stap in zijn leven en in zijn carrière.‘Dat is het leven’ is de opvolger van zijn laatste single ‘Jij en ik’.De tekst is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Voor de productie tekende Manfred Jongenelis.
Source: Artiesten Nieuws

Melvin Jongbloed uitDen Helder runt in het dagelijkse leven een eigen dakdekker bedrijf. Onder het werk staat z'nradio afgestemd op een Nederlandstalig zendertje en zingt dan vaak luid mee.Melvin bezoekt ook regelmatig muziekavonden van muzikale collega’sdie zelf al in het vak zitten en zo her en der optredens verzorgen. Hetis dan ook wel eens spontaanvoorgekomen dat Melvin de microfoon aangeboden kreeg en een nummertje zong live.Dit beviel Melvin wel aardig goed qua gevoel, beetje onwennig, maar zeker wel om vaker te willen doen.
Source: Artiesten Nieuws

Op zondag 13 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert weer neer in het Arenapark te Amsterdam. Dat gaat weer een lekker knalfeestje worden met topartiesten van eigen bodem! Vanaf 13.00 uur kun je genieten van André Hazes, Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Danny Froger, Wesley Klein, John de Bever, Snollebollekes, Pascal Redeker, Alex en DJ Coenio. Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden!
Source: Artiesten Nieuws

Tina van Beeck timmert al een aantal jaren aan de weg en niet zonder de nodige successen.De laatste tijd was het wat stil rond Tina door familieomstandigheden en dat heeft haar dan ook doen besluiten om eens goed na te denken over haar grote liefde en passie: “het zingen”.Ze was er al heel snel achter dat ze de liefde voor het vak terug moest zien te vinden en nam contact op met haar eerste manager Hans van Aalst.Deze wilde graag weer met Tina werken en heeft een nieuw team om haar heen gebouwd.
Source: Artiesten Nieuws

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 mei is dat ‘Jij’, de nieuwe single van Jeffrey Heesen. De Brabantse zanger laat zich weer van zijn beste kant zien, met een vrolijke tekst ondersteund door een aanstekelijke melodie. Ook de productie mag uiterst verzorgd worden genoemd, met onder meer een fraaie blazerssectie. Voor de clip toog Jeffrey helemaal naar New York, al moest hij daar wel zijn vliegangst voor overwinnen. Op aandringen van zijn vriendin stapte hij toch maar in het vliegtuig naar The Big Apple….
Source: Artiesten Nieuws

U hoort nu:

Webplayer:

Stream titel:
Bitrate:
Luisteraars:
Server status:
AutoDJ status:
Source connected:

Luisterlinks:


Artiest v/d maand: