Get Adobe Flash player

Luister mee pc:

Luister mee mobiel:

Stem op ons:

De piraten top 50

Voor de dj’s:

‘De tijd komt, de tijd komt zeker dat het lot mij iemand voor het leven geeft.’ Aan het woord is Henk Westbroek. Deze prachtige, shakespeareaanse volzin is te horen op zijn nieuwe single ‘De Tijd Komt’, waarin de voormalige frontman van Het Goede Doel de liefde op een onconventionele manier bezingt. Hetlied gaat over de diepste wens van vrijwel iedereen: het vinden van de enig échte partner voor het leven – overigens naast alle seksuele fantasieën – terwijl iedereen verdomd goed weet dat hij of zij de perfecte man of vrouw nooit tegen het lijf zal lopen.
Source: Artiesten Nieuws

Deze maand is het veertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Daarom verzorgen René Shuman & Angel-Eye op zaterdag 26 augustus een groots Memorial Concert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Samen met violen, blazers, dansers en een gospelkoor laten Mr. & Mrs. Rock-‘n-Roll je de muziek van Elvis Presley en zijn tijdgenoten beleven als nooit te voren! Vanwege grote belangstelling is er een extra voorstelling om 14.30 uur. De dresscode is ‘wit’ en er worden tv-opnamen gemaakt.
Source: Artiesten Nieuws

Riny Valentijn en Ray Sanders zijn twee artiesten die al geruime tijd in het vak zitten. Ook hebben ze beiden al verschillende nummers en albums uitgebracht.Ze zijn afzonderlijk op vele podiums door heel Nederland te vinden waar zij van hun optredens een feest maken.Twee jaar geleden hadden ze een keer de voorkeur om samen een duet uit te gaan brengen als ze een leuk nummer tegen zouden komen.Na een praatje gemaakt te hebben met Chris Cohen, wilde Chris een geheel nieuw nummer voor hun schrijven.
Source: Artiesten Nieuws

‘Verdrinken in je ogen’ is de titel van de eerste Nederlandstalige single voor Bert Veldkamp. Deze 32 jarige in Emmen woonachtigte artiest in de dopis van kleins af aan al bezig met muziek. Dat heeft hij grotendeels te danken aan zijn vader die als Ramblin’ Eddy actief is in de countrymuziek.Sinds vorig jaar is Bert Veldkamp zelf meer serieus aan de slag gegaan met muzieken heeft hij een drietal Engelstalige singles opgenomen en uitgebracht. Z’n nieuweNederlandstalige single is geheel onverwachts en spontaan ontstaan.
Source: Artiesten Nieuws

‘We Dansen Samen’ is de nieuwe single release van de uit Tilburg afkomstige Gino Meijs (27). Eerder bracht Gino singles uit zoals ‘In De Zomerzon’ en ‘Blijf Tot Morgen’. Voor de nieuwe single dook Gino de studio in van topproducer Manfred Jongenlis (bekend van o.a. Willem Barth, John West, Sieneke, Grad Damen e.v.a.). Het resultaat is een uiterst zomerse en dansbare track geworden waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Gino schreef zelf, samen met Manfred Jongenelis de tekst van ‘We Dansen Samen’.
Source: Artiesten Nieuws

Het duo Mark & Janina blaast met de single “Sweet Rendezvous” nieuw leven in de authentieke Volendamse Palingsound. Met deze door Kees Plat (Tribute To The Cats Band) geschreven en geproduceerde track levert dit duo een zeer herkenbare debuutsingle af, waar Volendammers patent op lijken te hebben. De in Nieuwegein geboren Mark van Veen kwam in 2010 in contact met Kees Plat, die zijn debuutsingle schreef en produceerde. Enkele singles volgden en dit jaar besloot Mark om samen Janinaeen duo te vormen.
Source: Artiesten Nieuws

Naar aanleiding van het overlijden van Jan Leliveld herhaalt TV Oranje aanstaande zondag 20 augustus om 20.00 uur de special waarin hij centraal staat. Donderdag werd bekend dat de Nieuwveense zanger op 61-jarige leeftijd is overleden. Jan Leliveld liet vorige week via zijn Facebookpagina weten dat hij ongeneeslijk ziek was. De grote doorbraak van Jan was in 2010 met het nummer ’Marianne’. In de tv-special, die eerder werd uitgezonden in januari 2015, vertelt hij over zijn vroegere werk in de bloemenhandel.
Source: Artiesten Nieuws

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 21 augustus is dat ‘Dans met mij’, de nieuwe single van Nelis Leeman. De 28-jarige zanger uit het Noord-Brabantse Made was aanvankelijk actief als diskjockey maar scoorde vorig jaar zelf een grote hit met ‘Wie denk je wel wie ik ben’. Ook deze opvolger belooft weer hoge ogen te gooien. Het is een aanstekelijk uptempo liedje, voorzien van een gypsy-sound vol passie en vuur. Het bijbehorende rappe en trefzekere gitaarspel maakt dit een heerlijke nazomerplaat waarbij je niet stil kunt blijven staan!
Source: Artiesten Nieuws

Ruim 10 jaar geleden alweer greep de in 1989 in Arnhem geboren Marvin de Geest voor het eerst naar de microfoon. En niet zonder resultaat, het aanwezige publiek was meteen enthousiast en dat geldt evenzo voor Marvin zelf bij wie de smaak van optreden en entertainen direct zeer beviel. Enkele jaren nadien komt een droom uit als zijn eerste single ‘Liefdesverlangen’ verschijnt. De Arnhemmer weet zich vanaf dat moment meteen in de belangstelling van vele radio- en televisiezenders. s dé verrassing van de nazomer van 2017 kunnen gaan worden.
Source: Artiesten Nieuws

Vorige week maakte Jan Lelieveld via z’n Facebookpagina bekend dat hij op meerdere plekkenuitzaaiingen van kanker had en inmiddels was uitbehandeld. ‘De uitzaaiingen warengegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden. Ik voel me elke dag steeds zwakker worden. Chemotherapie heeft helaas geen zin meer, dus de behandeling voor de komende periode is puur gericht op pijnbestrijding’, meldde Jan een week geleden.
Source: Artiesten Nieuws

Lytse Hille
Judith Peters
Marlous Oosting
Leen Zijlmans
Mieke
Jordy van Loon
Maywood
John West
Mike en Colin
Jolanda Zoomer
Johan Heuser
Monique Smit
Jo Vally
Mooi Wark
Normaal
Jan van Est
One Two Trio
Janneke de Roo
Peggy Mays
Jan Keizer en Anny Schilder
Peter Beense
Jan Spijkerman
Jaman
Peter Koelewijn
Harm Wolters
Piet Veerman
Gerard Cox
Rein Mercha
Rene Karst
Frank en Mirella
Rene Becker
Rob Ronalds
Ferry de Lits
Rob van Daal
Feestdj Maarten
Ellen ten Damme
Dirk Meeldijk
Rob Zorn
Dennie Christian
Ronnie Tober
Denans
Roxeanne Hazes
Roy Raymonds
Dellie Pfaff
De Roffels
Rudy de Wit
Samantha Steenwijk
De Hollandios
De Esperandos
Saskia en Serge
Sieneke
De Dutch Boys
Silvia Swart
Dario
Danny Fabry
Stef Bos
Tamara Tol
The Moonlights
Corry Konings
Thomas Berge
Ciska Peters
Charlene
Tim Schalkx
Christoff
Bouke
Vader Abraham
Bonnie st Claire
Wesley Klein
Wesly Bronkhorst
Burdy
Bobby Prins
Willeke Alberti
Willy Sommers
Ben Cramer
Aukje Fijn
Wimmie Bouma
Yosee
Zware Jongens
Ancora
Alle 13 Jaanke
Grad Damen
George Baker
Henk Damen
Gebroeders Ko
Henk Westbroek
Frank Galan
Lawineboys
Rob de Nijs
De Dikdakkers
Rene Schuurmans
John de Bever
Danny de Munk
Stef Ekkel
Arjon Oostrom
Snollebollekes
Dana Winner
Vinzzent
Willem Barth
Alex
Jeffrey Heesen
Koos Alberts
Frans Bauer
Jan Smit
Harten 10
Glennis Grace
Hanny
Helemaal Hollands
Belle Perez
Nick en Simon
Andre Hazes Jr
Henk Bernard
Henk Wijngaard
Lucas en Gea
Ramses Shaffy
Andre Hazes
Gordon
Marco Borsato
Antonio
Henk Dissel
Chris de Roo
Marianne Weber
Frank van Etten
Frans Duijts
Jannes
Django Wagner

U hoort nu:

Webplayer:


Stream info:

Stream titel:
Bitrate:
Luisteraars:
Server status:
AutoDJ status:
Source connected:

BuienRadar: